Εκτύπωση

ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Γράφτηκε από τον/την JOHN 7. Posted in ΔΩΡΗΤΕΣ

4-2-2020

Κατά τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης την 19.1.2020, οι κυρίες Ελένη και Μαρία Κυπραίου προσέφεραν για τους σκοπούς της Ένωσης το ποσό των € 100 στη μνήμη Αντωνίου Κυπραίου, ενώ επίσης προσέφεραν διάφορα ποσά οι Μαρία Σκουτέρη, Αθανάσιος Μόρθανος, Άρης Τσαραβόπουλος, Μανόλης Πατακάκης, Ιωάννης Ευστρατίου και Αλεξάνδρα Μαρίνη. 

Τους ευχαριστούμε όλους. 

 

3-2-2019 

Η οικογένεια της Μαρίας Κατσανέβα και του Αναστάσιου Δουδώνη προσέφερε στην Ένωση στη μνήμη του αποβιώσαντος πατέρα της και συμπατριώτη μας Λάμπρου Κατσανέβα του Ιωάννη και της αποβιώσασας συμπατριώτισσάς μας Άννας συζ. Χαρίλαου Ευστρατίου, το γένος Ιωάννη Κατσανεβάκη, το ποσό των € 100 για τους σκοπούς της Ένωσης. Επίσης η οικογένεια του Βασίλειου Αλοΐζου του Γεωργίου προσέφερε το ποσό των € 20.

Τους ευχαριστούμε.  

 

27-1-2019 

 Κατά τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης την 27.1.2019, προσέφεραν για τους σκοπούς της Ένωσης οι παρακάτω συμπατριώτες μας:

- Η οικογένεια Αναστασίου και Μαρίας Κεσανόπουλου το ποσό των € 20. - Η Μαρία Κυπραίου του Αντωνίου το ποσό των € 30. - Η οικογένεια του Ανάργυρου Γαλανάκη του Μύρωνος το ποσό των € 20. - Η οικογένεια του Ιωάννη Ευστρατίου του Χαρίλαου το ποσό των € 30. - Ο Μανόλης Πατακάκης του Ιωάννη το ποσό των € 10. 

Τους ευχαριστούμε όλους.  

 

20-1-2019

Στη μνήμη της αποβιώσασας συμπατριώτισσάς μας Άννας συζ. Χαρίλαου Ευστρατίου, το γένος Ιωάννη Κατσανεβάκη, οι οικογένειες των παιδιών της Μιχάλη και Ιωάννη Ευστρατίου προσέφεραν στην Ένωση το ποσό των € 100 για τους σκοπούς της Ένωσης.

Επίσης χρηματικά ποσά προσέφεραν οι οικογένειες του Ιωάννη Κατσανεβάκη του Μύρωνος και του Βασίλειου Αλοΐζου του Γεωργίου και ο Σταύρος Κατσανεβάκης του Μύρωνος.

Τους ευχαριστούμε όλους. 

 

8-2-2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Απανταχού Αντικυθηρίων  «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ» ανακοινώνει ότι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας κος Ιωάννης Αλεβιζάκης του Γεωργίου προσέφερε για τους σκοπούς της Ένωσης το ποσό των 8.000 χιλάδων ευρώ. Τον ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τις προσπάθειες μας. 
             
          Για το Διοικητικό Συμβούλιο
          Ο Γενικός Γραμματέας
           Κατσανεβάκης Εμ. Ιωάννης

 

15-12-2014

Ο Γεώργιος και η Μαίρη Πουρσανίδη προσέφεραν το ποσόν των διακοσίων Ευρώ (200 €) στην Ένωση Αντικυθηρίων, εις μνήμην ΑΝΝΑΣ ΤΟΥΡΛΟΥΜΗ, για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της Ένωσης.

 

 

 

 

Αντικύθηρα, Antikythira, Antikythera, Αίγιλα, Μηχανισμός, Αστρολάβος, Έφηβος, Ανασκαφές