Εκτύπωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΤΣΙΠΑΤΑΚΗ

Γράφτηκε από τον/την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

20-8-2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΤΣΙΠΑΤΑΚΗ 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ - ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΤΣΙΠΑΤΑΚΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ:

- ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΥΡΩΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

- ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΥΡΩΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

- ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΗΘΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.  

- ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

- ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΟΡΔΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ.

- ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

- ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΣΙΠΑΤΑΚΗ

Αντικύθηρα, Antikythira, Antikythera, Αίγιλα, Μηχανισμός, Αστρολάβος, Έφηβος, Ανασκαφές