Εκτύπωση

ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Γράφτηκε από τον/την john 3. Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

9-5-2021

Δυστυχώς ακόμα ένας συμπατριώτης μας, ο Θεόδωρος Κατσανέβας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σε όλους μας την αίσθηση της απώλειας ενός σημαντικού προσώπου που είχε την εκτίμηση και την αγάπη των Αντικυθήριων, τόσο για την προσωπικότητα και την ευγένειά του, όσο και για την μεγάλη του προσφορά στο νησί μας, ιδίως σε εποχές δύσκολες για το νησί, βάζοντας δυνατά θεμέλια για την ανάπτυξη των Αντικυθήρων αλλά και βοηθώντας προσωπικά πολλούς Αντικυθήριους.

Η στήριξη που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στα Αντικύθηρα και στους Αντικυθήριους, η ενεργή συμμετοχή του στην Ένωση, η δράση του, οι σκέψεις και οι απόψεις του, του χάρισαν την εκτίμηση και την αναγνώριση όλων και η απώλειά του αφήνει ένα σοβαρό κενό.

Ταυτόχρονα όμως μένει μια σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, δίνοντας το παράδειγμα του, πως μπορούμε όλοι μας από κάθε θέση να βοηθάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συναναστραφούμε μαζί του θα θυμόμαστε τις προσπάθειές του για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπατριωτών μας, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια του και τον πατριωτισμό του και θα μείνει πάντα στη σκέψη όλων μας.

Εκ μέρους όλων των μελών της Ένωσης εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το Δ.Σ.

Αντικύθηρα, Antikythira, Antikythera, Αίγιλα, Μηχανισμός, Αστρολάβος, Έφηβος, Ανασκαφές